Pitch Sessies

De Pitch Sessies vinden plaats op vrijdagmiddag 3 november. Deadline voor aanmelden is 16 oktober 2023!

De WFFR Pitch Sessies vinden plaats tijdens WFFR in Rotterdam en zijn bij uitstek de plek waarbij vraag en aanbod worden samengebracht. Professionals uit de wildlife film industrie worden uitgenodigd om gebruik te maken van deze unieke kans om hun (geplande) project op vrijdag 3 november 2023 te pitchen ten overstaan van commissioners, producenten, omroepen en distributeurs.

Je krijgt de kans om in 5 minuten jouw (geplande) project toe te lichten. Geef daarbij duidelijk aan wat je behoefte is. Aansluitend is er 5 – 10 minuten tijd voor feedback en vragen vanuit de zaal. Na afloop kan eventueel in de foyer worden doorgepraat en/of contactgegevens worden uitgewisseld. Het doel is om (startende) wildlife filmmakers te ondersteunen in de opstart van een nieuw of lopend project. Ook natuurorganisaties die van plan zijn een eigen film te ontwikkelen waarin de natuur centraal staat kunnen deelnemen aan deze pitch sessies.

Wil jij jouw project pitchen in Rotterdam? Schrijf je dan hieronder voor 16 oktober in. Deelnemen is gratis. Na ontvangst van jouw aanmelding nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op over toelating en verdere planning van jouw pitch. 

Om de Pitch Sessies bij te wonen als publiek dien je in het bezit te zijn van een WFFR Industry Day pas of middels een uitnodiging van de organisatie van WFFR.

Aanmelden Pitch Sessie