Aanmelden

WFFR heeft een online programma met de mooiste en meest actuele natuurfilms voor leerlingen van het primair – en voortgezet onderwijs. Meld je hieronder aan en krijg toegang tot de online omgeving. 

Kennismaken met de schoonheid van de natuur

WFFR laat leerlingen via het Educatieprogramma kennismaken met de schoonheid van de natuur. Hiervoor is een online omgeving ingericht waarin verschillende korte en lange films te zien zijn.

Docenten uit het primair en voortgezet onderwijs kunnen zich aanmelden om toegang te krijgen tot de online omgeving.

Hiermee kun je als docent de films in de klas bekijken. Naast de films vind je er ook ondersteunend lesmateriaal. Hiermee kun je als docent in de klas dieper ingaan op de onderwerpen uit de films zoals bijv. klimaatverandering.

Docenten kunnen zich gratis aanmelden

Docenten PO en VO kunnen zich gratis aanmelden voor het online educatieprogramma van WFFR via onderstaand aanmeldformulier. Hiermee krijg je toegang tot de online omgeving waarin de films en het lesmateriaal zich bevinden.

Druk na het invullen op verzenden. Jouw aanvraag zal worden beoordeeld en zodra deze is goedgekeurd ontvang je een email met daarin jouw persoonlijke inloggegevens als docent.

Vanaf 1 april 2023 is het weer mogelijk om je school of klas aan te melden voor het offline educatieprogramma in Cinerama.

Bedankt voor de aanmelding, een bevestiging sturen wij naar het opgegegeven e-mailadres
Er is helaas iets fout gegaan, probeer het later opnieuw