Aanmelden

Vanaf 1 april 2024 kun je je aanmelden voor de schoolvoorstellingen van WFFR. Het online filmprogramma is het hele jaar door toegankelijk.

Het scholenprogramma van WFFR laat leerlingen kennismaken met de schoonheid van de natuur door middel van (korte) natuurfilms . Dit jaar vinden de schoolvoorstellingen plaats van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 november 2024 in Cinerama Filmtheater. De kosten zijn 2,50 per ticket voor een schoolvoorstelling. Begeleiders gaan gratis mee.

Docenten kunnen zich aanmelden via onderstaande invulvelden. Druk na het invullen van onderstaande invulvelden op verzenden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor verdere informatie.

Je kunt het filmprogramma ook online zien. Geef daarvoor in onderstaande invulvelden aan dat je online wilt kijken (Bij de vraag: ‘Wilt u fysiek of online deelnemen?’). De online omgeving is het hele jaar door toegankelijk. Hiermee kun je als docent de films (en lesmateriaal) zelf in de klas bekijken. Aanmelden voor de online omgeving is gratis.

Bedankt voor de aanmelding, een bevestiging sturen wij naar het opgegegeven e-mailadres
Er is helaas iets fout gegaan, probeer het later opnieuw