Aanmelden

Ook in 2022 organiseert WFFR een educatief programma met de mooiste en meest actuele natuurfilms. Leerlingen van groep 6, 7 en 8 van het primair onderwijs en alle leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen hier aan deelnemen.

Aanmelden PO
Aanmelden VO

Kennismaken met de schoonheid van de natuur!

WFFR laat leerlingen via het Educatieprogramma kennismaken met de schoonheid van de natuur door middel van film. Het programma voor de leerlingen bestaat uit een festivalbezoek met een filmprogramma op maat en lesmateriaal dat vooraf (en na afloop) in de klas kan worden besproken.

Tijdens het festivalbezoek zien de leerlingen verschillende korte films achter elkaar op het grote scherm. Het programma staat onder leiding van een ervaren presentator die de leerlingen tussen de filmpjes door zal stimuleren om actief na te denken over wat ze net gezien en geleerd hebben. Het totale programma duurt 90 minuten (exclusief reistijd).

Docenten PO en VO kunnen zich gratis aanmelden

Docenten kunnen hun leerlingen gratis aanmelden voor het Educatieprogramma van WFFR via bovenstaande blauwe knoppen. Aanmelden kan tot 9 juli 2022 (start zomervakantie).

Het Educatieprogramma voor zowel PO als VO wordt gehouden op de volgende dagen:

  • woensdag 5 oktober 2022
  • donderdag 6 oktober 2022
  • vrijdag 7 oktober 2022
  • zondag 9 oktober 2022

Geef in het aanmeldformulier jouw voorkeursdag (incl. dagdeel) op en het aantal leerlingen waarmee je wilt komen. Er start een programma in de ochtend en (begin) middag.

Voorwaarden en meer informatie

Voor deelname aan het Educatieprogramma moet je als docent zorgdragen voor 1 begeleider per 15 kinderen.

Scholen die al bekend zijn met het educatieprogramma van WFFR kunnen via bovenstaande link rechtstreeks naar het aanmeldformulier. Ben je nog niet bekend met het educatieprogramma? Bekijk dan hier de algemene informatie over het educatieprogramma.