Over WFFR

Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) vertoont jaarlijks de beste en meest impactvolle films over de natuur uit binnen- en buitenland. Dit jaar van 4 – 9 oktober in filmtheater Cinerama en van 5 – 30 oktober online. Hieronder vind je meer informatie over WFFR inclusief een overzicht van veelgestelde vragen.

Maak een keuze

Programma

Wildlife Film Festival Rotterdam is hét jaarlijks filmfestival met de mooiste natuurfilms, dit jaar van 4 – 9 oktober 2022. Bekijk hier alle films van deze editie inclusief themaprogramma’s.

Meer weten

Wie we zijn

Wildlife Film Festival Rotterdam bestaat sinds 2015 en vertoont jaarlijks jaar de beste en meest recente films uit binnen- en buitenland op het grote doek én online.

Meer weten

Groepsarrangementen

Op zoek naar een origineel uitje voor je collega’s of klanten? Tijdens WFFR is het mogelijk om samen een prachtige natuurfilm te bekijken die afgesloten wordt met een geheel verzorgde borrel.

Meer weten

Partners van WFFR

WFFR kan niet totstandkomen zonder de hulp van haar partners. WFFR heeft vaste relaties opgebouwd met partners uit zowel de private als de publieke sector. Bekijk hier welke partners WFFR mogelijk maken.

Meer weten

Vacatures

Als je voor WFFR werkt maak je onderdeel uit van een klein maar enthousiast team dat zich inzet om het festival tot een groot succes te maken. WFFR biedt kansen voor zowel startende als meer ervaren professionals.

Meer weten

Veelgestelde vragen

Wil je weten hoe je een kaartje koopt, of er kortingsmogelijkheden zijn, of hoe je een film online kunt bekijken? Kijk dan tussen de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je ons altijd mailen.

Meer weten