Over WFFR

Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) vertoont jaarlijks de mooiste en meest impactvolle films over de natuur uit binnen- en buitenland in Rotterdam, Wageningen en Online.

Evaluatieverslag WFFR 2023

Maak een keuze

Programma

Wildlife Film Festival Rotterdam is hét jaarlijks filmfestival met de mooiste natuurfilms, dit jaar van 4 – 10 november. De eerste films van 2024 volgen hier binnenkort.

Meer weten

Wie we zijn

Wildlife Film Festival Rotterdam bestaat sinds 2015 en vertoont jaarlijks de beste en meest recente films uit binnen- en buitenland op het grote doek én online.

Meer weten

Arrangementen

Op zoek naar een origineel uitje voor je collega’s of klanten? Tijdens WFFR is het mogelijk om samen een prachtige natuurfilm te bekijken en af te sluiten met een borrel.

Meer weten

Partners

WFFR kan niet totstandkomen zonder de hulp van partners. WFFR heeft vaste relaties opgebouwd met partners uit zowel de private als de publieke sector. Bekijk ze hier allemaal.

Meer weten

Vacatures

Als je voor WFFR werkt maak je onderdeel uit van een klein maar enthousiast team dat zich inzet om het festival tot een groot succes te maken. WFFR zoekt zowel startende als ervaren professionals.

Meer weten

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wil je bijvoorbeeld weten hoe je een film online kunt bekijken? Kijk dan eerst of jouw vraag hier tussen staat. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je ons altijd mailen.

Meer weten