Over WFFR

Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) vertoont jaarlijks de mooiste en meest impactvolle films over de natuur uit binnen- en buitenland. De films maken ons bewust van onze collectieve verantwoordelijkheid voor het behoud ervan. De 9de editie van WFFR wordt gehouden van 31 oktober t/m 5 november 2023. 

Evaluatieverslag WFFR 2022

Maak een keuze

Programma

Wildlife Film Festival Rotterdam is hét jaarlijks filmfestival met de mooiste natuurfilms, dit jaar van 31 oktober – 5 november 2023. Bekijk hier alle films van afgelopen editie (WFFR 2022).

Meer weten

Wie we zijn

Wildlife Film Festival Rotterdam bestaat sinds 2015 en vertoont jaarlijks jaar de beste en meest recente films uit binnen- en buitenland op het grote doek én online.

Meer weten

Arrangementen

Op zoek naar een origineel uitje voor je collega’s of klanten? Tijdens WFFR is het mogelijk om samen een prachtige natuurfilm te bekijken die afgesloten wordt met een geheel verzorgde borrel.

Meer weten

Partners

WFFR kan niet totstandkomen zonder de hulp van haar partners. WFFR heeft vaste relaties opgebouwd met partners uit zowel de private als de publieke sector. Bekijk hier welke partners WFFR mogelijk maken.

Meer weten

Vacatures

Als je voor WFFR werkt maak je onderdeel uit van een klein maar enthousiast team dat zich inzet om het festival tot een groot succes te maken. WFFR biedt kansen voor zowel startende als meer ervaren professionals.

Meer weten

Veelgestelde vragen

Wil je weten hoe je een kaartje koopt, of er kortingsmogelijkheden zijn, of hoe je een film online kunt bekijken? Kijk dan tussen de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je ons altijd mailen.

Meer weten