Industry Days

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 presenteert WFFR een programma voor nationale- en internationale filmprofessionals tijdens de WFFR Industry Days.

Als enige wildlife filmfestival in Nederland speelt WFFR een belangrijke rol in het samenbrengen van wildlife filmprofessionals uit binnen- en buitenland. Het festival is een inspirerende ontmoetingsplek en een platform voor nieuw talent.

Tijdens de WFFR Industry Days kunnen filmmakers en andere filmprofessionals elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten om hun eigen ervaringen te delen en te leren van vakkennis. De perfecte plek om inspiratie op te doen, antwoord te krijgen op praktische vragen, je kring van filmvrienden te vergroten en je professionele netwerk uit te breiden.

Het programma bestaat uit diverse activiteiten, van pitch sessies tot netwerkborrels en van rondetafelgesprekken tot workshops. WFFR pakt een scala aan onderwerpen aan, waarbij de inhoud wordt gedreven door de overheersende thema’s in de industrie.

De WFFR Industry Days worden gehouden op 3 & 4 november 2023 en is een bruisende internationale ontmoetingsplaats die zowel ervaren professionals als enthousiaste beginners aantrekt. In 2022 namen meer dan 70 afgevaardigden deel. We verwelkomen wildlife film professionals van over de hele wereld om ons te vergezellen op de WFFR Industry Days ’23.

Op zaterdagavond 4 november 2023 worden de WFFR Flamingo Awards uitgereikt. Vele honderden films uit de hele wereld doen mee aan de WFFR Flamingo Competitie. WFFR eert bijzondere prestaties in tien verschillende prijscategorieën. Eerdere winnaars zijn onder andere My Octopus Teacher (2020) en Wolf (2022).

WFFR maakt op 1 september 2023 het officiële programma van de WFFR Industry Days bekend. Vanaf dan is het mogelijk om je in te schrijven als afgevaardigde.