Industry Day

WFFR is naast een filmfestival voor het publiek ook een ontmoetingsplek in Nederland voor de wildlife filmindustrie. Ben je een filmmaker of -professional en wil je WFFR 2022 bezoeken? Dan is zaterdag 8 oktober een dag voor jou. Dan organiseert WFFR namelijk de Industry Day ’22.

Wij heten alle filmmakers en -professionals van harte welkom op onze Industry Day ’22. Op deze dag krijg je de kans om in contact te komen met andere professionals uit de industrie, vinden er lezingen en Talks plaats en worden ’s avonds de Flamingo Awards uitgereikt. De dag wordt afgesloten met een feestelijke borrel.

Tijdens Wildlife Film Festival Rotterdam staat de schoonheid van de natuur centraal. Films met schitterende beelden, epische muziek en beroemde voice-overs die ons informeren, inspireren en een reden geven om van de natuur te houden. En waar we van gaan houden willen we beschermen. Met het thema We Love Nature gaan we tijdens de Industry Day op zoek naar de grens waar mooie cinema ophoudt en conservation begint.

Binnenkort maken wij het programma voor deze dag bekend. Vanaf dan is het mogelijk jezelf aan te melden. Aanwezige filmmakers en -professionals kunnen elkaar al op vrijdagavond 7 oktober ontmoeten tijdens de Industry Drink gevolgd door een filmvertoning.