Film arrangementen

WFFR ontvangt groepen vanaf 25 personen voor een compleet verzorgd filmarrangement tijdens WFFR ’24.

Klik hier voor de brochure

Je wordt als groep ontvangen in het VIP gedeelte van Cinerama met koffie/thee. De gastvrouw zal je daar komen halen voor de film. Na afloop is in het VIP gedeelte een geheel verzorgde borrel inclusief luxe (vegetarische) snacks. Mocht er iets zijn, onze gastvrouw zal jullie persoonlijk begeleiden van begin tot einde.

WFFR vindt plaats van dinsdag 4 t/m zondag 10 november 2024. Voor een van deze dagen, zowel overdag als in de avond, kun je een arrangement boeken. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, waarbij geldt vol = vol.

Afhankelijk van je wensen zal de programmeur van WFFR in overleg vooraf een voorstel doen voor een film. Er is keuze genoeg, van mooie natuurdocumentaires tot films over het milieu, duurzaamheid of klimaatverandering. In de filmzaal kan op de dag zelf gebruik gemaakt worden van een microfoon en het bioscoopscherm om jouw gasten een warm welkom te heten.

Het arrangement vindt plaats  in Cinerama, het oudste en mooiste filmtheater van Rotterdam. Dit filmtheater is gelegen aan de Westblaak 18, op loopafstand van horeca, metrostation Beurs en parkeergarage Apcoa.

Klik op ‘Download brochure’ voor een volledige beschrijving inclusief tarieven. Voor het boeken van een arrangement geldt een aanbetaling van 50%. Neem bij interesse contact met ons op via info@wffr.nl