Film arrangementen

Geniet van een compleet verzorgde filmmiddag of -avond tijdens WFFR!

Download brochure

WFFR biedt de mogelijkheid om met een groep vanaf 20 personen een vertoning te bekijken van een film naar keuze met aansluitend een geheel verzorgde borrel.

Het is mogelijk om uw relaties in de zaal persoonlijk toe te spreken voordat de film van start gaat en daarbij ter ondersteuning gebruik te maken van het bioscoopscherm. 

Onze gastvrouw zal jullie persoonlijk begeleiden van begin tot einde. In overleg met WFFR kies je een film uit het festivalprogramma van deze editie. Dat kan een film zijn die de schoonheid van de natuur toont maar je kunt ook een film kiezen waarin meer aandacht wordt besteed aan urgente vraagstukken over het milieu of klimaatverandering.

WFFR ontvangt groepen zowel overdag als in de avond van woensdag 1 tot en met 5 november 2023. Vooraf aanmelden is noodzakelijk! Mocht je specifieke wensen hebben doorgegeven over bijvoorbeeld eten of het gebruik van het bioscoopscherm dan nemen wij daarover tijdig contact op.

Jouw event vindt plaats tijdens WFFR ’23 in Cinerama, het oudste en mooiste filmtheater van Rotterdam. Dit filmtheater is gelegen aan de Westblaak 18, op loopafstand van diverse horeca gelegenheden, station Beurs en parkeergarage Apcoa.  

In de brochure vind je een volledige beschrijving inclusief de prijs per persoon*. Neem bij interesse contact met ons op via info@wffr.nl

* De prijzen genoemd in de brochure zijn voor 2023 hetzelfde gebleven.