Groepsarrangementen

Je kunt Wildlife Film Festival Rotterdam ook als groep bezoeken. WFFR ontvangt groepen vanaf 20 personen tot maximaal 145 personen voor een geheel verzorgde middag of avond. Kijk samen met vrienden of collega’s naar een prachtige natuurfilm en geniet na afloop van een geheel verzorgde borrel. Bekijk alle mogelijkheden en prijzen via onderstaande brochure.

Download brochure

WFFR zorgt ervoor dat je je als groep welkom voelt op het festival. Onze gastvrouw zal jullie persoonlijk begeleiden van het begin tot het einde. Je ziet een prachtige natuurfilm en vooraf is er in de bioscoopzaal gelegenheid om jouw gasten een warm welkom te heten. Na afloop kun je napraten tijdens een geheel verzorgde borrel.

In overleg met WFFR kies je een film uit het festivalprogramma van dit jaar. Dat kan een film zijn die de schoonheid van de natuur toont maar je kunt ook een film kiezen waarin meer aandacht wordt besteed aan urgente vraagstukken zoals biodiversiteit of wildlife crime.

De vertoning vindt plaats tijdens het Wildlife Film Festival Rotterdam 2022 dat gehouden wordt in bioscoop Cinerama (Westblaak 18, Rotterdam). Je betaalt een vast bedrag per deelnemer, afhankelijk van het aantal personen dat deelneemt.

WFFR ontvangt groepen zowel overdag als in de avond op een van de volgende dagen:

  • Woensdag 5 oktober 2022
  • Donderdag 6 oktober 2022
  • Vrijdag 7 oktober 2022
  • Zaterdag 8 oktober 2022
  • Zondag 9 oktober 2022

Vooraf aanmelden is noodzakelijk! Mocht je specifieke wensen hebben of je willen aanmelden, mail ons dan op info@wffr.nl.

In de brochure vind je een volledige beschrijving inclusief de prijs per persoon. NB. De prijzen genoemd in de brochure zijn voor 2022 hetzelfde gebleven t.o.v. 2021.