WFFR wordt van 4 november – 10 november 2024 gehouden in bioscoop Cinerama (Rotterdam). Wageningen Wildlife vindt van 13 – 17 november 2024 plaats in Heerenstraat Theater (Wageningen). WFFR Online duurt van 5 november t/m 5 december 2024 (door heel Nederland). 

Kaartjes voor het festival in Rotterdam koop je via onze website. Deze kunnen zowel in voorverkoop als tijdens festivaldagen worden aangeschaft. Ga hiervoor naar de betreffende filmpagina en klik op ‘Tickets’. Je komt dan in een nieuwe pagina en doorloopt vervolgens het bestelproces. Indien het je eerste bezoek is aan WFFR dien je je eenmalig te registreren. 

Kaartjes kopen aan de deur kan alleen op festivaldagen van 4 november – 10 november 2024. Aan de deur kan uitsluitend met PIN worden betaald. De kassa gaat een half uur voor vertoning van de eerste film van die dag open. 

Kaartjes voor WFFR Online kunnen van 5 november – 5 december 2024 worden gekocht via deze website, dus niet in de voorverkoop. Ga hiervoor naar de betreffende filmpagina en klik op ‘Online’. Je komt dan in een nieuwe pagina en doorloopt vervolgens het bestelproces. 

Kaartjes voor Wageningen Wildlife koop je via de website van het Heerenstraat Theater: https://www.heerenstraattheater.nl/