EARLY BIRD!

  Early Bird tarief*
Passe-partout €65

* Alleen in september 2024 te bestellen

TARIEVEN WFFR 2024 (Rotterdam)

  Tarief
Filmticket €10
Filmticket met korting* €8
Filmticket (> 80 min) €12
Filmticket met korting* (> 80 min) €10
Korte Film Programma €15
Bird Bird Bird €25
Best of the Fest €25
5-rittenkaart** €35
Jongerenpas (t/m 25 jaar) €50
Passe-partout*** €80

* Voor iedereen t/m 25 jaar geldt het kortingstarief. Daarnaast geldt het kortingstarief voor leden van Natuurmonumenten, Greenchoice en World Animal Protection. Het kortingstarief geldt niet voor de opening, 3D films en Film + Talk.
** Met een 5-rittenkaart kun je 5 films kiezen uit alle filmvertoningen in Rotterdam (incl. de opening, 3D films en Film + Talk), behalve Best of the Fest en Bird Bird Bird.
*** Met een Passe-Partout kun je gratis naar alle films van WFFR 2024 in Rotterdam (incl. de opening, 3D films en Film + Talk), behalve Best of the Fest en Bird Bird Bird. Een Jongerenpas geeft dezelfde rechten als een Passe-Partout.

TARIEVEN WFFR ONLINE

  Tarief
Filmticket* €5
Filmticket met korting** €4
Passe-partout WFFR Online*** €25

* Filmtickets voor WFFR Online kunnen gekocht worden van 5 november t/m 5 december 2024 via deze website. Na betaling is de film 48 uur af te spelen.

** Kortingstarief alleen voor leden/klanten van Natuurmonumenten, Greenchoice en World Animal Protection. Geen korting mogelijk op een passe-partout voor online films.

*** Met een passe-partout voor WFFR Online heb je t/m 5 december toegang tot alle online films, ongeacht de aanschafdatum. Losse kaarten geven 48 uur lang toegang tot de film. Het is niet nodig kaarten voor het online festival in de voorverkoop te kopen. Er zit geen beperking op het aantal online kijkers.

Zie voor tarieven Wageningen Wildlife de website van het Heerenstraat Theater: https://www.heerenstraattheater.nl/  

Indien je vragen hebt over tickets voor WFFR kun je een email sturen aan info@wffr.nl 

Indien je vragen hebt over tickets voor WFFR Online kun je een email sturen aan online@wffr.nl