Oproep aan Rotterdamse Creatievelingen

Festival Artwork Competitie

Rotterdamse creatievelingen opgelet!

Graag nodigen wij je uit om mee te doen aan de Wildlife Film Festival Rotterdam artwork competitie. Het gaat hierbij om een design dat te gebruiken is in postervorm, op een t-shirt gedrukt kan worden en voor online gebruik op oa social media. Wellicht zelfs vertoningen op het grote witte doek. 

Dat vragen we niet zomaar. Wildlife Film Festival Rotterdam viert dit jaar namelijk haar 10-jarig bestaan en daarom pakken wij groots uit. Wij brengen graag (met jou?) een speciaal artwork uit die onze essentie sprekend verbeeldt. Zo wordt WFFR dit jaar extra speciaal en feestelijk. Doe je mee?


Voorwaarden:

  1. Tot en met 11 juni kun jij een ruwe draft inleveren. Het gaat hierbij om een schets/beschrijving die dusdanig voldoende overkomt dat wij er een goed beeld bij hebben en een keuze kunnen maken. Wij kiezen op basis van stijl en idee. Je krijgt geen vergoeding voor je schets. Mail je idee naar joost@wffr.nl.
  2. Twee zaken die niet mogen ontbreken in je idee: onze beroemde roze flamingo en een sterk Rotterdams sausje. We zijn niet voor niets een Rotterdams festival!
  3. In de week na 11 juni kiezen wij uit alle inzendingen het idee waar wij het meest enthousiast van worden. We laten jou zo snel mogelijk weten of we jouw idee hebben gekozen en je deze dus kunt gaan uitwerken. Het staat WFFR vrij om het traject in de eerste ronde te beëindigen.
  4. Hebben wij gekozen voor jouw idee? Dan gaan we aan de slag! We hebben ongeveer 2 maanden de tijd om het tot in perfectie uit te werken. Jij ontvangt van ons 1000,- euro ex BTW voor je harde werk. Uiterlijk 15 september moet het ontwerp klaar zijn.
  5. Aanleveren ontwerp: formaat poster A2 staand + A2 liggend in hoge kwaliteit in png transparante achtergrond en in pdf drukwerkbestand.
  6. Het definitieve ontwerp wordt eigendom van Wildlife Film Festival Rotterdam en mag onbeperkt gebruikt worden voor promotionele doeleinden in zowel digitaal als in print.

 

 We horen graag van je. Heb je vragen? Mail naar joost@wffr.nl (Joost van Beek)