Kaarten zijn vanaf 5 oktober 00:00 uur te koop. Ga hiervoor naar de betreffende filmpagina op deze website en klik op ‘Online bekijken’. We vragen je vervolgens eenmalig te registreren (alle volgende keren log je in met je eigen account). Je rekent af met iDEAL. Klik hierna op ‘Ga naar voorstelling’ in je scherm. Hierna kom je in een volgend scherm waar je op ‘Afspelen’ klikt. Je hebt 48 uur de tijd vanaf het moment dat je hebt betaald om de film te bekijken. Let op: online films van WFFR kunnen alleen vanuit Nederland worden bekeken. Voor het buitenland zijn onze films geblokkeerd.

Je ontvangt ook een bevestigingsmail op het ingegeven email adres. In deze email zit nogmaals de link waarmee je de film kunt bekijken.

We vragen je na het kijken van de film om deze te beoordelen. Hiervoor kun je kiezen uit een score van 1 t/m 5, waarbij 1 zeer slecht is en 5 zeer goed. Je kunt dit doen met de groene knop die zich rechtsboven in je scherm verschijnt. De score bepaalt de winnaar van onze publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs wordt na afloop van het festival bekendgemaakt.