Bioscoop: Indien je meerdere films tijdens WFFR in de bioscoop wilt zien is een rittenkaart de beste optie. Er kan een 5 of 10 rittenkaart worden aangeschaft. Hiermee kun je naar 5 of 10 verschillende* films tijdens WFFR. De 5 of 10 rittenkaart is niet geldig voor de openingsfilm, een film met talk, het korte film programma en de themaprogramma’s.

* Je kunt niet dezelfde film 2 of meer keer boeken met een rittenkaart.

Let op: Zowel 5 als 10 rittenkaarten kunnen vanaf 3 september 2022 via de early bird worden aangeschaft via deze website. Het daadwerkelijk boeken van de films met de rittenkaart kan pas vanaf 17 september wanneer alle films op de site beschikbaar zijn. Reeds aangeschafte rittenkaarten zijn alleen deze editie geldig en kunnen niet worden meegenomen naar een volgende editie. Ook is er geen restitutie mogelijk indien je minder films boekt dan het maximum aantal van de rittenkaart.

Online: Het is niet mogelijk een 5 of 10 rittenkaart voor online films te kopen. Indien je meerdere films van WFFR online wilt bekijken raden wij een passe-partout aan. Met een passe-partout heb je toegang tot alle online films. Een passe-partouts voor online films kan vanaf 5 oktober 2022 via deze website worden aangeschaft en is geldig t/m 1 november 2022.