Industry Days – Inschrijven

De WFFR Industry Days is de perfecte plek voor filmprofessionals om inspiratie op te doen, antwoord te krijgen op praktische vragen, je kring van filmvrienden te vergroten en je professionele netwerk uit te breiden.

De WFFR Industry Days is een bruisende ontmoetingsplek voor zowel beginnende als ervaren filmprofessionals die zal worden gehouden op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2024 tijdens het festival in Rotterdam (Natuur Historisch Museum).

We verwelkomen zowel nationale- als internationale professionals om deel te nemen aan deze twee dagen vol workshops, presentaties, netwerksessies en natuurlijk de pitch sessie. Het definitief programma zal op 1 oktober 2024 bekend gemaakt worden. WFFR pakt tijdens de Industry Days een scala aan onderwerpen aan, waarbij de inhoud wordt gedreven door de overheersende thema’s in de industrie.

Op vrijdagmiddag 8 november 2024 worden de pitch sessies gehouden. Inschrijven en voorwaarden voor deelname aan de pich sessies kun je hier lezen.

Op zaterdagavond 9 november 2024 worden de WFFR Flamingo Awards uitgereikt in de Arminius Kerk in Rotterdam. WFFR eert bijzondere prestaties in tien verschillende prijscategorieën. De hoofdprijs is de Flamingo Grand Prix waaraan een geldbedrag verbonden is. Eerdere winnaars van de Flamingo Grand Prix waren onder andere My Octopus Teacher (2020) en Wolf (2022). Deelnemers aan de WFFR Industry Days worden automatisch voor deze feestelijke avond uitgenodigd.

Vanaf 1 juni 2024 is het mogelijk om een pas aan te schaffen voor de Industry Days 2024. Deze pas geeft recht op:

  • Toegang tot het volledige programma van de Industry Days
  • Mogelijkheid tot inschrijven voor de pitch sessie
  • Voor beide dagen lunch en een verzorgde netwerkborrel
  • Publicatie op en toegang tot de deelnemerslijst (Delegates List)

Via de knop ‘Tickets’ hieronder kun je jouw pas aanvragen. Indien je verdere vragen hebt kun je contact opnemen met Nicoline via: professionals@wffr.nl

Tickets