Industry Days Pas

Tijdens de WFFR Industry Days kunnen filmmakers en andere filmprofessionals elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten om hun eigen ervaringen te delen en te leren van vakkennis. De perfecte plek om inspiratie op te doen, antwoord te krijgen op praktische vragen, je kring van filmvrienden te vergroten en je professionele netwerk uit te breiden.

De WFFR Industry Days worden gehouden op 3 & 4 november 2023 en is een bruisende internationale ontmoetingsplaats die zowel ervaren professionals als enthousiaste beginners aantrekt. In 2022 namen meer dan 70 afgevaardigden deel. We verwelkomen wildlife film professionals van over de hele wereld om ons te vergezellen op de WFFR Industry Days ’23.

Het programma bestaat uit diverse activiteiten, van pitch sessies tot netwerkborrels en van rondetafelgesprekken tot workshops. WFFR pakt een scala aan onderwerpen aan, waarbij de inhoud wordt gedreven door de overheersende thema’s in de industrie.

Op zaterdagavond 4 november 2023 worden de WFFR Flamingo Awards uitgereikt. Vele honderden films uit de hele wereld doen mee aan de WFFR Flamingo Competitie. WFFR eert bijzondere prestaties in tien verschillende prijscategorieën. Eerdere winnaars van de Flamingo Grand Prix waren onder andere My Octopus Teacher (2020) en Wolf (2022).

WFFR maakt binnenkort het officiële programma van de WFFR Industry Days bekend. Vanaf dan is het mogelijk om een pas aan te schaffen voor de Industry Days 2023. Deze pas geeft recht op:

  • Toegang tot alle workshops, lezingen, ronde tafel sessies, pitch sessies en masterclasses tijdens de Industry Days
  • Toegang tot de Flamingo Award Ceremony
  • Toegang tot netwerkborrels en sociale activiteiten tijdens de Industry Days
  • Publicatie op en toegang tot de Delegates List

Via de knop ‘Tickets’ hieronder kun je jouw pas aanvragen. Indien je verdere vragen hebt kun je contact opnemen met Maaike: maaike@wffr.nl

Tickets