De organisatie kijkt terug op een prachtige filmweek. Dit jaar hebben we een zesdaags festival in de bioscoop neer kunnen zetten. Het online festival loopt nog tot en met zondag 7 november. We zijn heel blij dat we dit jaar weer veel mooie natuurfilms konden tonen aan een groot publiek.

Net als voorgaande jaren, was er ook dit jaar de uitreiking van de Flamingo Awards. De jury reikte 11 Flamingo’s uit in verschillende categorieën. De grote winnaar dit jaar is Silence of the Tides, een intens portret van het internationale Waddengebied. De film verkent de breekbare relatie tussen mens en natuur. Silence of the Tides won in de categorie Best Film.

Bekijk hier alle winnaars van WFFR 2021.

Wij hopen dat jullie volgend jaar ook weer te mogen ontvangen in de bioscoop!
WFFR 2022 vindt plaats van 25 t/m 30 oktober 2022.

(foto Marco De Swart)

Deel deze pagina

Misschien vindt u deze ook interessant